11. Periodisk filter

For de fleste listevisninger er det mulig å vis "Limit Totals" som betyr å presentere mengder eller mengder filtrert til en bestemt periode, sted eller annen spesifikasjon.

Dette kan være svært nyttig når du for eksempel viser varelisten, accounts etc.

Fra listen klikker du på "Overskrift" - det vil si elementliste og klikker så for å merke alternativet "Limit totals" (eller bruk snarvei Ctrl-Shift-F3). Dette åpner et nytt sett med filtreringsalternativer som dato filter, lokasjonsfilter, Bin filter etc. - avhengig av listen du ser.

Limit Totals reduserer ikke, som «Vis resultater» -filtrene, listen, men det vil for eksempel vise de tilgjengelige mengdene for hvert element, til den valgte plasseringen og / eller bin, slik at du bare kan se hva du har presentere på ditt lokale lager, for eksempel - eller - de faktiske beløpene innenfor en bestemt posteringsperiode.

Nedenfor er et eksempel hvor datofiflter er lagt til i Kontoplanet.