9. Systemindikator/ Firmainfo

Årsak: Å angi hvilket firma / database du jobber med akkurat nå.

Med PrintVis og Microsoft Dynamics NAV er det vanlig å sette opp flere databaser, for eksempel demoer og nye kunder som trenger å "sandkasse". Men hvis du ikke er forsiktig er det ganske enkelt å jobbe og lagre data i feil selskap.

En enkel fargeindikator på selskapsnavnet kan plasseres øverst til høyre på skjermen. Bare naviger til avdelinger> administrasjon> programoppsett> generelt og velg deretter Firma.

Velg nå en passende farge og navn for databasen din. I vårt eksempel nedenfor ser vi "Live System" i grønt - så brukere skal vite at de jobber og legger til informasjon i sanntid. En rød kode kan også være nyttig med instruksjonen "Ikke endre" når en database er under oppbygging.

Som alltid, finn løsningen som fungerer best for bedriften din og din situasjon.