Oseberg hedres med medlemskap i Microsoft Dynamics President´s club

Oseberg Solutions er nå medlem i 2015 President’s club for Microsoft Dynamics. Denne prestasjonen er et direkte resultat av enestående satsing på kundetilfredshet gjennom å levere innovative forretningsløsninger.

Oseberg Solutions medlem i Microsoft Dynamics President Club

The Microsoft Dynamics President’s Club hedrer Microsoft Dynamics-partnere for deres forpliktelser til kunder som gjenspeiles i deres suksess og vekst. Denne prestisjetunge gruppen representerer topp 5 prosent av Microsoft-Partnere over hele verden. Medlemskapet er basert på deres kontinuerlige og engasjerte innsats rettet mot å tilby løsninger som oppfyller kundenes behov og aktivt arbeid for produkt- og teknologisk utvikling.

Oseberg Solutions er dedikert til å hjelpe kunder med å finne de beste løsningene og tjenestene for å imøtekomme kundenes behov og videreutvikle deres suksess. Ved å samarbeide med Microsoft, opprettholder Oseberg Soutions en helhetlig forståelse av Microsoft Dynamics platformen ved å tilby innovative løsninger, tjenester og verdi til kundene.