Get Inspired investerer i forretningsløsning

For å møte den økende omsetningen har Get Inspired inngått avtale med Oseberg Solution.

Get Inspired investerer i Oseberg Solutions ERP løsning

«Grunnen til at vi har valgt Oseberg som leverandør, er at de er store på NAV og at handelsløsningen som tilbys er godt etablert» sier daglig leder i Get Inspired, Sindre Landevåg. Han og søsteren startet firmaet som i dag har opplevd kraftig vekst siden oppstart i 2009. 

Pr. i dag har de ekstern regnskapsfører som tar hånd om økonomien. De ønsker et ERP system som hjelper dem å holde orden på den økende ordrestrømmen og som integrer innkjøp, lager, salg og økonomi.

Mulighetene som ligger i NAV til å ta ut store og gode rapporter, gir oss oversikt og gjør oss i stand til å ta bedre beslutninger. Dessuten ble vi anbefalt av Trollweb, som er vår leverandør av netthandel, til å kontakte Oseberg forteller Landevåg.

Senior fagkonsulent, Tommy Winberg Kihle, ønsker den norske nettbutikken velkommen inn i løsningen.

 - Get Inspired er en bedrift som ligger godt innenfor vår satsing på Handelsbedrifter, og vi er trygge på at de vil dra nytte av flere av de funksjonene vi har laget spesielt for deres bransje.

Get Inspired

Get Inspired er en norsk nettbutikk med et moteriktig og aktuelt utvalg av treningsklær. Deres kunder er treningsglade jenter som liker å se freshe ut og føle seg bra på trening.

Les mer om Get Inspired