Oseberg støtter Unconditional Care Project

Julen nærmere seg og for de fleste av oss betyr det en tid med gode tradisjoner, varme og hyggelige stunder med familie og venner. Men for andre er hverdagen mye tøffere. Derfor vil Oseberg i år gi sin støtte til Ucare og bidrar til å gi barn en fremtid.

Unconditional Care Project (Ucare) er en frivillig hjelpeorganisasjon med en visjon om å arbeide for barns rettigheter i utviklingsland. De vil drive bærekraftige prosjekter som vil forbedre barns framtidsutsikter. De ønsker å redusere barnedødeligheten gjennom å sørge for at barna får tilgang til næringsrik mat, trygghet, omsorg og utdannelse. Ucare har ingen ansatte i administrasjonen i Norge, alt blir gjort på frivillig basis, slik at 100% av bidragene går direkte til bistandsprosjektene.

I dag driver Ucare fire prosjekter og startet opp med et nytt prosjekt; Ucare Family Home. Prosjektet er å bygge et hjem for foreldreløse barn som av ulike grunner ikke kan adopteres bort i Arusha, Tanzania. Hjemmet skal inneholde en mor og far, som skal ta vare på 10-12 barn på fulltid. Gjennom å støtte prosjektet vil Oseberg være med på å hjelpe Ucare i deres arbeid med å redusere barnedødeligheten i Tanzania.  

Lovise Myhre, styreleder i Ucare, vil gjerne få takke for støtten; "Tusen takk til Oseberg for deres støtte til byggingen av barnehjem i Arusha. Vi i Ucare er uendelig takknemlig for deres bidrag, som er med på å gjøre vårt arbeid mulig. Dere gir den flotteste gaven, nemlig å gi barn en framtid! Vi gleder oss til byggingen, som skal starte i juli 2016. Tusen takk igjen for deres gavmilde donasjon".

Rune Sørdalen ønsker på vegne av Oseberg alle kunder og samarbeidspartnere en varm og fredfull julefeiring, og et godt og spennende nytt år!

Les mer om Ucares viktig arbeid.