Oseberg er årets Partner hos Microsoft

Microsoft Dynamics NAV partner

Oseberg er kåret til årets Dynamics NAV partner! Vi er stolte av å bli årets partner i tøff konkurranse med CGI og Advania. Dette er første gang en NAV forhandler har vunnet årets partner hos Microsoft! Det har aldri krevd mer å bli årets Partner enn i 2016. Man skal levere sunne forretningsmessige resultater og vekst, samt evne å tilpasse seg de store endringene som skjer med overgangen til nye forretningsmodeller.

Gjennom å levere Microsoft teknologi som en helhetlig plattform - kostnadseffektivt drifting i skyen - settes kundenes forretningsproduktivitet i hovedsete.

Bakgrunnen for at Oseberg ble valgt er at vi leverer helhetlig forretningløsninger til et stadig økende antall kunder. De evner å pakketere Dynamics ERP, Power BI, Office 365 og Dynamics CRM - og levere detter som en helhetlig og brukervennlig løsning for kundene. Kostandseffektiv drift i Azure som gjør at forholdet pris/verdi for kunde fremstår veldig gunstig. Oseberg har størst tilvekst av nye kunder innenfor sky og totalt Dynamics ERP, og kan vise til utrolig positiv vekst over de siste 2 år og til sterke 70%win-rate i salgsprosesser mot konkurrenter som både SAP, IFS og Visma.

Oseberg evner å ptoritere og eksekvere på en helhetlig partnerplan med klart definerte salgsmål, omfattende markedsaktivitet, kompetanseheving og tiltrekker seg talenter som gir gode ansettelser for videre vekst. 

I tillegg har Oseberg et meget åpent og direkte samarbeid med Microsoft - noe som resultert i felles suksess på kunder som Norsk Stål, Kleven, HRM Group, Grip Group og Regnskaps-Partner AS.

Vi takker Microsoft for godt samarbeid og utmerkelsen som Årets Partner 2016!